Deze jongeren zijn ‘het kerngroepje’ van de nieuwe ontmoetingsplaats 't Plekje. (Foto: PR)
Deze jongeren zijn ‘het kerngroepje’ van de nieuwe ontmoetingsplaats 't Plekje. (Foto: PR) (Foto: 't Plekje )

Jongeren ontmoeten elkaar in 't Plekje

Veenendaal - Vrijdag 17 januari opent in Veenendaal een nieuwe ontmoetingsplaats voor jongeren: 't Plekje. Sinds april 2019 is Stichting Op Eigen Tenen samen met jongeren uit Veenendaal bezig om een leuke, rustige uitgaansgelegenheid voor jongeren te realiseren. Een project voor én door jongeren. In het pand van de organisatie Welkom aan de Vijftien Morgen 9, in Veenendaal, op de derde verdieping, hebben de jongeren hun plekje gevonden. Welkom integreert wonen, werken, leren en zorg in één concept.


Zij draagt 't Plekje een warm hart toe. 't Plekje is een prikkelarme, knusse uitgaansplek voor én door jongeren die streven naar gezelligheid, veiligheid en acceptatie. Iedereen is er welkom. 't Plekje zal voornamelijk gerund worden door de betrokken jongeren zelf. Patrick de Kleuver, Niels van Mourik, Femke van Mourik en Amber Heijneman vormen het kerngroepje. Ieder heeft zijn of haar eigen motivaties en taken binnen het team, op de informatieavond zullen zij daar meer over vertellen.
Op vrijdag 17 januari, van 19.15 tot 21.00 uur, heten de jongeren alle belangstellenden welkom heten en hun mooie plekje inluiden.
Zij zullen 't Plekje op een buitengewone manier voorstellen en er zal ruimte zijn voor alle vragen. Vanaf februari zal 't Plekje open staan voor alle jongeren. Zie opeigentenen.nl/tplekje/home.html, tplekje@opeigentenen.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden