Campagnebeeld
Campagnebeeld (Foto: Neeltje de Vries )

A Very Släpstick Christmas in Theater Lampegiet

Veenendaal - Jezus, Maria, Jozef, Paul, Ringo en Charlie! De mannen van Släpstick presenteren een gevarieerde collectie van kerstachtige personages en sketches. Laat je meevoeren in de ultieme kerstsfeer. Vol feestelijke muziek, nostalgie, door glühwein gevoede hilariteit.

Heeft de Grinch Chaplin's snor gestolen? Past Oliver Hardy door de schoorsteen?! Hoeveel trombones kan de kerstman op zijn kin laten balanceren? Wie jongleert er het beste met oliebollen? A Very Släpstick Christmas is een voorstelling vol slimme vondsten waarbij je met de hele familie de mooiste tijd van het jaar beleeft!

Släpstick is vooral bekend onder hun oude naam. Ze werden bekend als de Wëreldbänd. Gesteund door het internationale succes, heeft de groep besloten dat zij ook binnen de Nederlandse en Vlaamse landsgrenzen voortaan onder de naam Släpstick optreedt.

De Nederlandse muziektheatergroep Släpstick wint in 2019 voor de tweede keer binnen twee jaar een internationale comedy prijs. Tijdens de Moerser ComedyArts-Price 2019 nam Släpstick de prijs in ontvangst. In 2017 wonnen ze op het Internationale Fringe Festival in Edinburgh.

Na de voorstelling honger gekregen? Kom dan na afloop een hamburger met friet eten en maak je dagje theater helemaal af. Voor €14,50 heb je een heerlijke hamburger met friet. Reserveer wel even via www.lampegiet.nl.

Meer informatie

Zondag 15 december in Theater Lampegiet. De voorstelling begint om 15:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €26,50 via www.lampegiet.nl. Maak je middag uit compleet en blijf eten. Een hamburger en friet na afloop voor €14,50 reserveer via www.lampegiet.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden