Ons Genoegen houdt 'Muziek Vlog Challenge'

Harmonievereniging Ons Genoegen uit Renswoude organiseert op vrijdag 13 december de finale van de ‘Muziek Vlog Challenge’. In ’t Podium aan de Nijborg 2 worden muzikale vlogs getoond die gemaakt zijn door leerlingen van basisschool De Stifthorst.

De ‘Muziek Vlog Challenge’ is een nieuw project van de muziekvereniging uit het dorp. Ons Genoegen wil met het project kinderen kennis laten maken met muziekinstrumenten en hen laten zien hoe leuk het is om muziek te maken.

Muziekles
De afgelopen weken kregen leerlingen van de groepen 6 en 7 van basisschool De Stifthorst les op echte muziekinstrumenten. Zij mochten de instrumenten één week lang mee naar huis nemen, zodat er geoefend kon worden. Tijdens deze week namen de kinderen een vlog op met de instrumenten. De Muziek Vlog Challenge wordt op vrijdag 13 december om 18:45 uur in ’t Podium afgesloten. De vlogs worden dan beoordeeld door een jury. De beste vlogger wint vervolgens een leuke prijs. Tijdens de afsluitende avond treedt ook het leerlingenorkest van Ons Genoegen op om de kinderen in de zaal te laten zien wat zij kunnen bereiken als zij starten met het bespelen van een muziekinstrument.

Belangstellenden die een instrument willen leren spelen of hun oude hobby weer willen oppakken, kunnen contact opnemen met de leerlingencommissie via lc@onsgenoegen.org. Of loop op een woensdagavond rond 19.00 of 20.45 uur binnen in ’t Podium aan de Nijborg, wanneer het harmonieorkest repeteert. Kijk op www.onsgenoegen.org voor meer informatie over de vereniging.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden