Top 2000 Live binnenkort in De Lampegiet. (Foto: Danny van den Berg)
Top 2000 Live binnenkort in De Lampegiet. (Foto: Danny van den Berg) (Foto: Danny van den Berg)

Het ultieme Top 2000 gevoel

Veenendaal - Was je erbij vorig jaar? De Top 2000 Live Band zorgde vanaf de allereerste nummers voor een fantastische sfeer in de zaal. Nu komen ze terug met een te gek muzikaal feest in Theater Lampegiet.

Ook 20 jaar na de eerste uitzending op Radio 2, zorgt de Top 2000 ieder jaar opnieuw voor een te gek nostalgisch gevoel. De Top 2000 Live Band versterkt je eindejaarsbeleving met een nieuwe setlijst, die uit zijn voegen barst van herkenbare songs. Wees erbij, neem je vrienden mee en beleef het ultieme Top 2000 gevoel live op zaterdagavond 14 december.

Mister Top 2000

Ben je trouwe fan van de Top 2000 Live Band? Dan kun je in je handen wrijven van genoegen. Niemand minder dan 'Mister Top 2000' William Kersten is terug van weggeweest. Hij neemt als vanouds de leadvocals voor zijn rekening. Samen met Tjindjara. Deze Voice of Holland finaliste was dé verrassing van het vorige seizoen. Natuurlijk met zanger/gitarist Bas de Groot.
Geniet van een heerlijke selectie uit de grootste rock – pop-, soul- en nederbeathits. Geen enkel nummer is de befaamde Top 2000 Live Band te gek. Stilzitten mág, maar kijk er niet raar van op als tijdens dit concert kippenvel wordt afgewisseld met spontaan meezingen en enthousiast swingende mensen naast je. De voorstelling begint om 20:00 uur.
Tickets via lampegiet.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden