Indruk van de presentatie in Veenendaal.
Indruk van de presentatie in Veenendaal.

Veenendaal in beeld op RTL 5 bij Holland's Next Top Model

VEENENDAAL – Op 19 oktober vond de Holland's Next Top Model Fandag plaats in Veenendaal. Op de Bernard van Kreelpoort was het een feestje voor de fans van het RTL 5 programma. De laatste 10 kandidaten liepen over de catwalk en hebben fans ontmoet in de INGLOT winkel. Op maandagavond 9 december zal de HNTM Fandag uitgezonden worden en komt Veenendaal mooi in beeld. 

Aflevering 15 van het programma staat in het teken van de Holland's Next Top Model Fandag. Tijdens deze dag kwamen fans uit heel Nederland naar Veenendaal gereisd om daar hun favoriete kandidaten te ontmoeten. In de aflevering zien de kijkers de modeshow op de Bernard van Kreelpoort in Veenendaal. De kandidaten schitterde hier in outfits van de lokale ondernemingen: Boavista en ANWB met sieraden van HiP, opgemaakt door INGLOT en de haren verzorgd door Markanti. In aflevering 15 is ook de meet & greet te zien tussen fans en kandidaten in de INGLOT winkel.

De Holland's Next Top Model Fandag werd georganiseerd door cosmeticamerk INGLOT in samenwerking met Winkelstad Veenendaal en Videoland.

Benieuwd hoe Veenendaal in de aflevering van Holland's Next Top Model komt? Vanaf 3 december staat de aflevering al online op Videoland.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden