Rhenen Vitaal, het sport- en beweegprogramma voor 55-plussers van Sportservice Rhenen is nu al een groot succes. Op woensdag 11 december bestaat nogmaals de mogelijkheid mee te doen met de vitaliteitsdag.
Rhenen Vitaal, het sport- en beweegprogramma voor 55-plussers van Sportservice Rhenen is nu al een groot succes. Op woensdag 11 december bestaat nogmaals de mogelijkheid mee te doen met de vitaliteitsdag. (Foto: Sportservice Rhenen)

Grote belangstelling voor Rhenen Vitaal

Rhenen - Rhenen Vitaal, het project van Sportservice Rhenen dat zich richt op mensen van 55+ die graag vitaal willen worden en blijven is nu al een groot succes. Meer dan 100 mensen hebben zich aangemeld voor de vitaliteitsdag die afgelopen week is gehouden. De belangstelling is zo groot dat op woensdag 11 december een tweede dag gehouden wordt. Aanmelden voor deze tweede dag kan nog.

Bij de vitaliteitsdag wordt zonder verdere verplichting de fitheid getest en vervolgens de mogelijkheid geboden mee te doen aan een sport- en beweegprogramma van 10 lessen. Tijdens de eerste dag werd van 50 mensen de fitheid getest, maar liefst 40 mensen gaven aan ook met het vervolgprogramma door te willen gaan. Daaruit blijkt ook dat het sport- en beweegprogramma geschikt is voor alle ouderen en senioren. De jongste deelnemer aan het vervolgprogramma is 55 jaar, de oudste 91.

Fit en gezond blijven dat wil iedereen. Het liefst tot op hoge leeftijd. Een goede gezondheid is niet af te dwingen, maar kan wel bevorderd worden. Een actieve leefstijl, waar beweging een grote rol in speelt, is een goede manier om de gezondheid te stimuleren en te bewaken. Wie niet of weinig meer aan sport doet en eigenlijk wel (weer) wil gaan bewegen wordt van harte uitgenodigd mee te doen met Rhenen Vitaal.

Op woensdag 11 december bestaat nogmaals de mogelijkheid mee te doen en de fitheid te laten testen. Wie interesse heeft kan zich aanmelden via www.sportservice-rhenen.nl/rhenenvitaal. Telefonisch aanmelden kan ook. Neem dan contact op met buurtsportcoach Larissa Wattilete van Sportservice Rhenen via 06 – 82 94 76 79.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden