Vanaf eind deze wek kan men op de Prins Bernhardlaan terecht om een tattoo te laten zetten. (Foto: Black Lotus Tattoo)
Vanaf eind deze wek kan men op de Prins Bernhardlaan terecht om een tattoo te laten zetten. (Foto: Black Lotus Tattoo) (Foto: )

Jezelf laten tatoeëren kan nu ook op de Prins Bernhardlaan

Veenendaal - Een tattoo laten zetten? Dat is vanaf komende vrijdag ook mogelijk aan op de Prins Bernhardlaan 72 in Veenendaal. Dan opent daar Black Lotus Tattoo.

Na lang verbouwen houdt Black Lotus Tattoo op vrijdag 13 december en zaterdag 14 december een feestelijke opening. Eenmalig kan men zelf de prijs bepalen van je tattoo! De minimale inleg is 10 euro. De opbrengst gaat naar een goed doel: SamSam aan de Molenstraat. Leontien Geenen van de tattooshop: ''Tatoeëren is voor veel mensen best prijzig. Door deze actie kunnen meer mensen een tattoo laten zetten. We hopen dat mensen wel iets meer betalen, want buurthuis SamSam kan het goed gebruiken. Gekozen kan worden uit diverse afbeeldingen of eigen geschikte ontwerpen van maximaal 5cm2.'' Black Lotus Tattoo is een onderdeel van Lifestyleshop Namaste. ''Het is een totaalconcept,'' volgens Leontien Geenen. ''In de winkel kan je terecht voor mooie hoogwaardig gezette tattoo's, ibiza style woon accessoires, kleding, wierook, stenen, mineralen, kunst en diverse holistisch gezondheidsproducten voor lichaam en geest. Ook is er een holistische praktijk gevestigd voor reiki, acces bars, edelsteenbehandeling en lifestyle coaching.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden