Indruk van het Decemberconcert van vorig jaar. (Foto: CLV)
Indruk van het Decemberconcert van vorig jaar. (Foto: CLV) (Foto: )

Decemberconcerten en kerstmarkt van het CLV

Veenendaal - Donderdag 12 en vrijdag 13 december kunnen belangstellenden hun muzikale hart weer ophalen bij de CLV Decemberconcerten in de Petrakerk aan de Kerkewijk vanaf 20:00 uur. Nieuw dit jaar is dat de concerten worden gecombineerd met de kerstmarkt.

Leerlingen uit klas 2 van de talentklas Economics & Social Business organiseren deze markt om zo hun opgedane kennis in praktijk te brengen. De opbrengsten van de decemberconcerten én de kerstmarkt komen voor een deel ten goede aan het mooie project Stick2Uganda (www.stick2uganda.nl).

Voorproefje

Al weken lang zijn meer dan honderd (oud)leerlingen en (oud)medewerkers druk aan het repeteren voor de Decemberconcerten. Koor en orkest brengen onder andere werken van Karl Jenkins (uit The Armed Man) en John Rutter (Shepherds Pipe Carol) ten gehore. Het koor waagt zich aan het bekende nummer Hallelujah van Leonard Cohen. Het orkest gaat u verbazen met prachtige muziek uit The Phantom Of The Opera en Het Zwanenmeer. Een uitdagend en veelbelovend programma dus! Natuurlijk geeft het CLV weer een klein voorproefje van de CLV musical Hercules die in maart 2020 wordt uitgevoerd.

Kaartjes

Kaartjes voor deze sfeervolle avonden kosten €5. Dit is inclusief 4 muntjes die op de kerstmarkt kunnen worden besteed. U kunt de kaartjes 12 en 13 december op het CLV schoolplein of 's avonds bij de ingang van de Petrakerk kopen, pinnen is mogelijk. De CLV kerstmarkt opent beide avonden om 18:00 uur en is ook los van het Decemberconcert te bezoeken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden