Tijdens de opening van de nieuwe kapperszaak aan de Brouwersgracht. (Foto's: Pieter Vane)
Tijdens de opening van de nieuwe kapperszaak aan de Brouwersgracht. (Foto's: Pieter Vane)

Nieuwe kapperszaak aan de Brouwersgracht geopend

Veenendaal - Aan de Brouwersgracht 305 is zaterdagmiddag 30 november een herenkapperszaak geopend door wethouder Dylan Lochtenberg. Eigenaar Hüseyin Say heette een ieder welkom en vertelde iets over zichzelf. Wethouder Lochtenberg gaf aan dat hij het fantastisch vond dat een jonge ondernemer het aandurft om met de concurrentie in het kappersvak een zaak te beginnen. Hij vond dat de van oorsprong uit Turkije afkomstige Hüseyin hiermee aantoont dat je een zaak kan beginnen als je je er maar genoeg voor inzet.

Hüseyin Say meldde: ''Ik ben zelf al ruim 12 jaar in Nederland en woon met veel plezier in Veenendaal samen met mijn vrouw en 5 kinderen. Ik voel me daarom ook wel een 'Veense', omdat ik het ook niet anders weet. Ik hoop met mijn kapperszaak ook een steentje bij te kunnen dragen aan het verbinden van mensen met diverse achtergronden. En hoop dat mijn kapperszaak een plek zal zijn waar mensen zich welkom en thuis voelen.''

Lint

De zaak werd geopend door een lint voor de ingang door te knippen waarop twee knalstaven met gouden glitter werden ontstoken. De eigenaren Hüseyin en zijn vrouw Gülcan Say-Sahin namen vervolgens de felicitaties van de talloze aanwezige familieleden en andere gasten in ontvangst. In de modern ingerichte zaak kon men eten en drinken. Er was een overvloedige tafel met huisgemaakte Turkse specialiteiten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden