De officiële opening: Tiuri Kunneman (in de rolstoel) drukt op de knop en het licht van de vitrine gaat aan zodat de kunstwerken zichtbaar worden. (Foto's: Pieter Vane(
De officiële opening: Tiuri Kunneman (in de rolstoel) drukt op de knop en het licht van de vitrine gaat aan zodat de kunstwerken zichtbaar worden. (Foto's: Pieter Vane( (Foto: )

Leden kunstenaarsclub De Bombardon exposeren

Door Pieter Vane

Veenendaal - In de hal van het trappenhuis van het gemeentehuis heeft winkel De Bombardon donderdagmiddag 28 november een expositie geopend van kunstwerken gemaakt door werknemers en vrijwilligers van De Bombardon.

De Bombardon heeft een eigen atelier waar opvallend vaak door de kunstenaars hoogwaardig werk wordt vervaardigd en vervolgens geëxposeerd op verschillende locaties in het land. Er deden zaterdag zo'n elf exposanten mee. Deelneemster Danielle van Dieren had een mooi gedicht gemaakt. Aanwezig waren wethouders Dylan Lochtenberg en Martijn Beek.
In de openingstoespraak door Marieke Oninck gaf ze een korte inleiding over de expositie en de mooie resultaten van het werk dat is gemaakt. De officiële opening werd daarna verricht door exposant Tiuri Kunneman uit Leersum (19 jaar). Zij zette een lichtschakelaar om waardoor in een vitrine met uitgestalde werken het licht ging branden.
De aanwezigen applaudisseerden en de trotse artiesten gingen bij hun kunstwerken op de foto. Ook nu was het niveau van het werk erg hoog, de bezoekers waren dan ook erg onder de indruk. De werken worden snel verkocht, vooral omdat de prijs redelijk is.

Van één kunstenaar, de eerder genoemdeTiuri Kunneman, bleken alle geëxposeerde werken al in andere handen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden