Scott Calderwood wordt de nieuwe trainer van DOVO.
Scott Calderwood wordt de nieuwe trainer van DOVO. (Foto: )

Scott Calderwood nieuwe trainer DOVO

Veenendaal - Met het aanstellen van Scott Calderwood heeft DOVO een waardig opvolger gevonden voor Gert Kruys. "We hebben Scott leren kennen als een gepassioneerd en communicatief vaardige trainer. Hij is resultaatgericht en weet wat hem bij DOVO te doen staat.

Wij zijn ervan overtuigd dat Scott past in het beeld dat wij hebben van een trainer die ons kan helpen om in ieder geval in de derde divisie te blijven." Aldus voorzitter van DOVO en lid van de Technische Commissie Jan Willem de Groot. Vrijdagmiddag sloot de club een overeenkomst met Scott Calderwood tot het eind van het seizoen. De 41-jarige Doetinchemmer staat dinsdagavond voor het eerst op het trainingsveld. Scott Calderwood is erg content met zijn overstap naar DOVO. 'Ik zie dit als een enorm mooie uitdaging. De afgelopen weken heb ik DOVO enkele malen zien spelen. Ik heb een gretige groep gezien waar veel potentie inzit. Aan mij de taak om met dit team punten te gaan halen." In de nieuw ontstane situatie staat de weg open voor een verlenging van het contract van Scott Calderwood zodra het eerste half jaar voorbij is. Zowel DOVO, als Scott Calderwood, geven aan hier rekening mee te houden, maar nog geen concrete afspraken gemaakt te hebben. Eerst zal er een nieuwe technische commissie geïnstalleerd moeten worden. Deze zal niet alleen de gesprekken met de trainer, maar ook met de spelers moeten vormgeven.
Dit zal in de visie van DOVO en Businessclub de Heuvelrug moeten passen, beide zien echter op basis van de gesprekken die gevoerd zijn wel mogelijkheden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden