affiche bekerduel
affiche bekerduel (Foto: G.V.V.V.)

Win twee tickets voor het bekerduel G.V.V.V. – PSVB

Het zal ongetwijfeld geen enkele voetballiefhebber in Veenendaal en omstreken zijn ontgaan dat de Veense tweededivisionist op woensdagavond 18 december gastheer zal zijn voor de Eindhovense eredivisionist PSV. Een wedstrijd die wordt gespeeld in het kader van de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker.

Zoals het er nu naar uitziet zal de blauwe zijde van het sportpark Panhuis dan bommetje vol zijn, want de voorverkoop van de toegangskaarten verloopt als een tierelier.
Het webredactieteam van G.V.V.V. verkeerd in de gelukkige omstandigheden dat zij tweemaal twee gratis tickets heeft verworven, die we nu via een soort van puzzel en/of parate kennis actie ter beschikking gaan stellen aan twee winnaars.

Wat moet u doen om een kans te maken op die tweemaal twee gratis toegangskaarten?

Op de webiste van G.V.V.V. treft u een foto aan die is gemaakt op vrijdag 25 juli 1997. Toen speelden G.V.V.V. en PSV vriendschappelijk tegen elkaar in het kader van een jubileum wedstrijd i.g.v. het 50-jarig bestaan van de Veenendaalse club.
Het arbitrale trio en de 22 acteurs die toen aan de start verschenen poseerden gewillig voor de fotograaf. Aan u de taak om zoveel mogelijk van de in totaal 25 personen met voor- en achternamen te herkennen.

Deelname is voor iedereen mogelijk!!!
Wilt u meedoen aan deze actie, ga dan naar https://bit.ly/37EukZ0 lees de verdere instructies en vul daarna dan het webformulier geheel compleet in en verzend het aan het webredactieteam.

Op dinsdag 10 december om 24.00 uur sluit de inzendtermijn en zullen in de dagen daarna de twee winnaars bekend worden gemaakt die daarvan persoonlijk bericht krijgen via een belletje of een mailtje.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden