G.V.V.V. MO17-1 in de nieuwe trainingspakken
G.V.V.V. MO17-1 in de nieuwe trainingspakken (Foto: G.V.V.V.)

G.V.V.V. MO17-1 verwend door sponsoren

Zaterdag 12 oktober was het dan zover. De meiden en begeleiding van de MO17-1 werden door een tweetal sponsoren voorzien van trainingspakken, truien en tassen.


In de kantine voor aanvang van de wedstrijd werd alles uitgereikt, waarna ze voor de wedstrijd op de foto gingen. JBTech Veenendaal b.v. heeft de meiden voorzien van mooie trainingspakken. Namens de sponsor was Miranda de Kruijff aanwezig en nam een aardigheidje in ontvangst voor het regelen van de pakken. Ook Ron Langenberg, de eigenaar van Beans & Branded die de meiden heeft voorzien van truien en tassen was aanwezig om te zien hoe de door hem gesponsorde spullen overhandigd werden. Ook Ron werd door de meiden getrakteerd op een flesje lekkers.

Na de foto’s kwam Ron met nog een verrassing de meiden mochten op zijn kosten na de wedstrijd een patatje en wat te drinken bestellen. De wedstrijd op veld 1 werd gelijkgespeeld, maar dat heeft zeker niet gelegen aan de schitterende spullen die ze mochten ontvangen.
Op dit moment bezetten de meiden een keurige 3e plaats in de Hoofdklasse.

Namens de meiden en ouders, JBTech en Beans & Branded heel erg bedankt voor deze mooie geste.

JBTech Veenendaal b.v. levert een ruim pakket aan diensten op het gebied van elektrotechniek. Dit varieert van advies en engineering tot aanleg en onderhoud van alle elektrotechnische installaties.

Beans & Branded is binnen Nederland distributeur van Catunambú en Kalahari Coffee en Tea Quiero voor de provincie Gelderland & Utrecht.
Naast het koffie assortiment kunt u bij Beans & Branded ook terecht voor mooie ijskoffie concepten en een eigen label koffie.
Uiteraard verzorgen wij ook service en onderhoud aan de machines.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden