Belangrijke zege voor T.V.S. in voorlaatste wedstrijd tegen S.V.E.

Scherpenzeel - In de negende speelronde moest Tafeltennisvereniging Scherpenzeel (T.V.S.) het opnemen in Utrecht tegen S.V.E. In een wedstrijd waar na een gelijkopgaand begin het verschil in de tweede wedstrijd helft werd gemaakt was een 7-3 overwinning het eindresultaat. Mede koploper Almeerspin won eveneens met 7-3 waardoor beide teams met 60 punten aan de leiding blijven gaan en zal de beslissing vallen in de laatste competitieronde op vrijdag 29 november.

In de openingspartij won Jan van de Beek, na verlies van de eerste game, in vier games van Irene Aangenbrug. Edwin Vetkamp zette T.V.S. op 2-0 door tegen Tobias Kers de beslissende vijfde game met 12/10 te winnen. Voor Rein Schellingerhout verliep de vijfde game die hij moest spelen tegen Marco Lubbers minder want hij verloor deze met 9/11. Ook het dubbelspel was een spannende partij waarin opnieuw de beslissing moest vallen in de vijfde game, hierin trokken van de Beek en Vetkamp met 11/13 aan het kortste eind waardoor de pauze inging met een 2-2 gelijk stand.

Na de pauze zette van de Beek T.V.S. weer op voorsprong door in vier games te winnen van Kers. Het verschil werd opnieuw naar twee gebracht door de overwinning van Schellingerhout op Aangenbrug. Lubbers zorgde met een drie games zege op Vetkamp voor de aansluiting, 3-4. De drie laatste partijen werden echter overtuigend gewonnen door de T.V.S.-ers, eerst won Schellingerhout vrij gemakkelijk met 11/7, 11/6 en 11/9 van Kers en daarna wonnen zowel van de Beek als Vetkamp achtereenvolgens van Lubbers en Aangenbrug waarbij beide spelers slechts een game verloren.

In de laatste speelronde staat op Vrijdag 29 November opnieuw een uitwedstrijd in Nieuwegein tegen V.T.V. op het programma, de eerste wedstrijd werd door de T.V.S.-ers met 6-4 gewonnen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden