Campagnebeeld
Campagnebeeld (Foto: Rechtenvrij)

Sint en Piet voorstelling: op de Hoge Hoge daken in Theater Lampegiet

Veenendaal - Natuurlijk ontmoet je Sint & Piet bij Theater Lampegiet. Of nou ja ontmoet.. De Pieten zijn erg druk met het bezorgen van de cadeaus. En van wie is nou die schoen in dat lege huis? Kom er zelf achter op zondag 1 december in Theater Lampegiet.

Spannend verhaal

Het is al bijna 5 december en er gaat een hoop mis. Gaan ze de eigenaar van een schoen in een leeg huis ooit nog vinden? In de zoektocht komt de buurman vast te zitten in de schoorsteen. Beleef dit spannende verhaal live mee. Natuurlijk is het ook weer een groot feest en gaan we veel zingen. En dat allemaal bovenop het dak! De Sint en Pieten zijn er voor iedereen! Dus kom met de hele familie gezellig naar de voorstelling.                                        

Pieten in de Foyer  

Om het allemaal nog leuker te maken zijn er voorafgaand aan de voorstelling, tussen 14.00 en 15.00 uur al twee Pieten in de foyer. Ben jij een echt tekentalent, misschien win je dan nog wel een prijs.... Om 14.45 is er een prijsuitreiking voor de mooiste kleurplaat, gepresenteerd door de Pieten. Vooraf is er nog tijd om jouw kunstwerk te maken, er liggen namelijk kleurplaten, stiften en kleurpotloden voor je klaar in de foyer. Natuurlijk mag je kleurplaat ook van te voren thuis inkleuren. De kleurplaat is te downloaden via... www.lampegiet.nl.

Meer informatie

Zondag 1 december in Theater Lampegiet. De voorstelling begint om 15:00 uur. De Pieten zijn aanwezig vanaf 14.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €12,50 via www.lampegiet.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden