Scènefoto.
Scènefoto. (Foto: Jaap Reedijk)

Theatraal concert van Joost Spijkers in Theater Lampegiet

Veenendaal - Nooit voorspelbaar, altijd vol kracht en energie. Rauw, puur en vol passie. Een zeldzame mix van jazz, balkan, pop rock en fado. Met geweldige muzikanten. Dat is Spijkers.

Heeft u de met de Poelifinario bekroonde voorstelling SPIJKERS van Joost Spijkers nog niet gezien? Nu is de laatste kans! Spijkers’ muzikale solo-avontuur laat zien dat hij nog meer kan dan dat wat hij doet met de Ashton Brothers. Je hoort en ziet een getalenteerde ambachtelijke theatermaker. In een minimalistisch decor, dat alle ruimte biedt aan de melancholieke energie van Joost.

Winnaar Poelifinario

Spijkers was de beste cabaretvoorstelling in de categorie kleinkunst van 2018. Hij stak met kop en schouders boven alle andere voorstellingen uit, aldus de jury van de bekende theaterprijs de Poelifinario. De voorstelling, die ook door de pers werd bejubeld, is een combinatie van poëtische liedteksten, fantastische muziek, een in een kleinkunstland zeldzame mengeling van jazz, balkan, pop, rock en fado. Prachtig meeslepend verteld. Kleinkunst in optima forma.

Meer informatie

Vrijdag 29 november in Theater Lampegiet. De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €22,- via www.lampegiet.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden