Campagnebeeld
Campagnebeeld (Foto: Tess Janssen)

Zangeres LAKSHMI met haar voorstelling ADEM in Theater Lampegiet.

Veenendaal - Door LAKSHMI’s stem, haar muzikanten en de visuale beelden beland je in een complete experience een onuitwisbare achter laat. Pop-noir nummers vol electro en klassieke elementen. LAKSHMI is met haar voorstelling op 4 december in Theater Lampegiet.

Een groot talent

LAKSHMI is een groot talent en wist in korte tijd veel indruk te maken in de Nederlandse muziekscene met haar pop-noir muziek. Na veel shows in poppodia en op festivals debuteerde ze afgelopen seizoen met een ongekende hoeveelheid voorstellingen in het theater.

ADEM is een modern verhaal. Over twintiger zijn, over meisje en vrouw zijn in een nu en dan mannenwereld. Over soms de held zijn, maar vooral ook de antiheld. Over de underdogpositie en het verlangen naar erkenning. LAKSHMI is gefascineerd door het constant sterke verlangen om perfect te zijn, tegelijkertijd betovert door alles wat kraakt en schuurt. Deze contrasten bezingt ze in haar pop-noir nummers vol electro en klassieke elementen.

Lovende reacties

LAKSHMI ontvangt lovende reacties, zoals:

“Een debuut waar je niet omheen kan” – Eric Corton

“Zij heeft een wonderschone stem, mooi, heerlijk. Bezwerend mooie muziek vind ik het.” – Leo Blokhuis

“Poëtische liedjes die zich laten vergelijken met Lana del Rey en Warhaus” – TV Krant

Zij werkte samen met grote namen zoals o.a. Rogier Wagenaar (Waylon, Alain Clark), RUI (Saman Amini, Afrojack), Rob Peters & Dries Bijlsma (Typhoon, Bløf), JW Roy (Guus Meeuwis, Diggy Dex) en Thijs Lodewijk (Wende, LudoWic).

Woensdag 4 december in Theater Lampegiet. De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor € 21 ,- via www.lampegiet.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden