Campagnebeeld
Campagnebeeld (Foto: Nico Alsemgeest)

Pink Floyd's Anniversary Show in Theater Lampegiet

Veenendaal - Pink Project bestaat 25 jaar! Ze hebben ruimschoots bewezen het hele Pink Floyd oeuvre perfect te kunnen uitvoeren. Deze show staat voor een groot deel in het teken van de albums The Wall en The Division Bell. Beleef de quadrofonische sound, de spectaculaire lichtshow en indrukwekkende visuals!

Tribute
Pink Project komt met de sensationele ‘Pink Floyd’s Anniversary Show’ naar Theater Lampegiet. Al een kwart eeuw zet Pink Project de muzikale nalatenschap van Pink Floyd vlekkeloos neer. Het is alsof de legendarische Britse band nooit heeft opgehouden te bestaan. De show staat voor een groot deel in het teken van de albums ‘The Wall’ en ‘The Division Bell’, die 40 en 25 jaar geleden verschenen. Daarnaast viert Pink Project in 2019 ook het 25-jarig bestaan!

Sinds 1994                                                                  Pink Project is in 1994 opgericht en heeft in de loop der jaren bewezen het gehele Pink Floyd oeuvre perfect te kunnen uitvoeren. Mede daardoor worden zij door kenners en critici wereldwijd gezien als één van de beste tribute bands. Of ze nu in de theaters of in een uitverkocht Ahoy staan, steeds weer weten zij het publiek te overtuigen met gepassioneerde uitvoeringen van de mooiste Pink Floyd songs.

Pink Floyd 2.0                                                          Pink Project heeft in haar 25 jarig bestaan een eigen identiteit opgebouwd en daarmee aangetoond meer te zijn dan een Pink Floyd coverband. Hierdoor heeft de band, naast de reguliere Pink Floyd liefhebbers, inmiddels ook een forse eigen fanbase. Dit zorgt elke keer weer voor uitverkochte zalen, enthousiaste recensies en reacties zoals deze bezoekersreactie: “Wat een fantastisch optreden. Tot tranen toe geroerd. Coverband is echt een understatement. Het is Pink Floyd 2.0....”

Meer informatie
Zaterdag 30 november in Theater Lampegiet. De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor € 30,- via www.lampegiet.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden