Joke levert haar DE punten in bij Het Huis van de Gemeente
Joke levert haar DE punten in bij Het Huis van de Gemeente (Foto: Bert Kämink)

Douwe Egberts koffiewaardepunten sparen voor Voedselbank Neder Veluwe e.o.

Rhenen - In december 2019 wordt opnieuw een grote Douwe Egberts koffiewaardepunten actie gehouden. Douwe Egberts organiseert deze actie in samenwerking met Voedselbanken Nederland. In ruil voor DE-waardepunten krijgt de Voedselbank koffie voor haar klanten. De Voedselbank Neder-Veluwe doet weer mee met deze succesvolle actie. Koffie is duur en zit praktisch nooit in de kratten.

In 2017 en begin 2018 was de actie een groot succes in het gebied van Voedselbank Neder- Veluwe (Elst, Rhenen, Wageningen, Renkum, Doorwerth en Oosterbeek). Dit dankzij de medewerking van velen. Afgelopen jaar was het resultaat 2216 pakken koffie pakken. Deze zijn in de loop van het jaar in de kratten voor de klanten gedaan zijn.

Wilt u iedereen in uw omgeving alvast attent maken op deze actie zodat men de punten nu al kan gaan verzamelen?

Inleveren

Als u nu al koffiewaardepunten heeft kunt u inleveren bij Huis van de Gemeente, buurthuiskamer Rhenen-Hoog , Sportcentrum ’t Gastland, de visclub, Koningskamer en diverse kerkgebouwen.

Eind december worden de punten verzameld en aangeboden aan Douwe Egberts.

Ook puntenbonnen van de Perla-koffie van AH zijn welkom, de bonnen worden ingeleverd en het verkregen geld wordt overgemaakt naar de Voedselbank.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden