Sint snoepgoed
Sint snoepgoed (Foto: Alies Ouwerkerk )

Recycle Sint komt naar het Ontmoetingshuis

Een duurzamer Sinterklaasfeest, met alleen cadeautjes ruilen met andere ouders in plaats van nieuwe kopen om in de schoen te doen waar de kinderen écht mee spelen, het liefst met al gebruikte spullen.

Veenendaal - Dat is wat Elif Algu, moeder van twee kinderen voor ogen heeft. Daarom bedacht ze de Recyle Sint: een speelgoedruilbeurs op de school van haar kinderen. Vanwege het grote succes van vorige jaren organiseert ze het dit jaar landelijk. En roept alle ouders van Nederland op om een ruilmarkt te organiseren. Vanuit Veenendaal geven wij hier graag gehoor aan en organiseren we voor de tweede keer op rij een Recycle Sint in Veenendaal op vrijdag 22 november aanstaande in het Ontmoetingshuis, Spiesheem 54 in Veenendaal Oost. Hoe werkt het: Je brengt 's morgens het speelgoed in tussen 08.30 uur en 11 uur.

De waarde van het speelgoed wordt bepaald. Hiervoor ontvang je tegoedbonnen. In de avond kun je op de Speelgoedruilbeurs tussen 19.00 uur en 20.30 uur voor deze tegoedbonnen ander speelgoed uitzoeken. Speelgoed wat niet geruild wordt, doneert Recycle Sint aan een paar goede doelen namelijk aan Dorcas Winkel Veenendaal en aan de Speelotheek Veenendaal. Dus sprokkel alle spelletjes, speelgoed en knuffels bij elkaar waar jouw kind niet meer naar omkijkt en lever deze vrijdag 22 november in. Een andere kind kan je hier weer heel erg blij mee maken... Waar het ene kind op uitgekeken is, kan voor het andere kind weer uren speelplezier betekenen! Dus ouders.... tot vrijdag 22 november!!!! Inbrengen: 08.30 - 11.00 uur Ruilbeurs: 19.00 - 20.30 uur Groet Recycle Sint

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden