CDA congres 9 november 2019
CDA congres 9 november 2019 (Foto: Joost Breas)

CDA doet appèl op alle Veenendalers

Het CDA spreekt 27 november in Veenendaal over haar koers. Onlangs presenteerde een commissie van het Wetenschappelijk Instituut van de partij een toekomstperspectief over de ‘zij-aan-zij-maatschappij’.

Veenendaal - In het discussiestuk wordt de visie geschetst voor het Nederland van 2030. De centrale gedachte van het stuk is zij aan zij staan, om de grote verschillen in de samenleving tegen te gaan. De komende maanden wordt dit toekomstperspectief in het hele land besproken.

CDA Veenendaal gaat ook in gesprek over deze visie, met leden en niet-leden. Een van de auteurs van het discussiestuk presenteert de plannen en daarna wordt in meerdere rondes doorgesproken over thema’s als onderwijs, zorg en burgerparticipatie. Fractievoorzitter Harold Schonewille: “Deze avond reflecteren we op de landelijke koers, maar wordt ook een doorvertaling naar de Veense politiek gemaakt. Waar staat Veenendaal in 2030? Aan dit gesprek mag iedereen, CDA-lid en niet-CDA-lid, meedoen.”

Alle Veenendalers worden uitgenodigd om mee te denken. De avond begint 27 november om 20.30 uur in Downtown, Tuinstraat 133 te Veenendaal. Inloop is mogelijk vanaf 20.15 uur. Niet-leden wordt gevraagd vooraf even door te geven dat zij mee willen denken. Aanmelden kan via cda.vdaal@gmail.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden