v.l.n.r. Lid van Verdienste Loek Budding, Barry van de Lagemaat (voorzitter) en Youri van Doorn (woordvoerder).
v.l.n.r. Lid van Verdienste Loek Budding, Barry van de Lagemaat (voorzitter) en Youri van Doorn (woordvoerder). (Foto: Erwin Gerritsen)

Zestal jubilarissen bij G.V.V.V.

Tijdens de jaarlijkse medewerkersavond op vrijdag 15 november, tevens de 72ste verjaardag van G.V.V.V., zijn zes jubilarissen in het zonnetje gezet en kreeg één, ook zeer trouw en bijzonder actief, lid de oorkonde Lid van Verdienste uitgereikt. Daarnaast bedankte het Algemeen Bestuur het complete vrijwilligerskorps van de club middels een hapje, drankje en muziekje, want juist daarvoor is zo’n avond al jaren geleden in het leven geroepen.

Veenendaal - Na een welkomstwoord van voorzitter Barry van de Lagemaat en een dankwoord richting alle vrijwilligers, want die zijn tenslotte het grootste kapitaal van de vereniging, was het tijd om de jubilarissen naar voren te roepen voor hun jarenlange trouwe verbondenheid aan de voetbalclub.
Uit handen van bestuurslid Loek Budding ontvingen alle jubilarissen een uniek speldje en een mooie grote ruiker, als waardering voor hun in totaal 315 jaar trouw aan onze mooie vereniging.

Er waren vrijdagavond maar liefst drie jubilarissen die werden gehuldigd vanwege hun 65-jarig lidmaatschap te weten: Floris Hol – ook al Erelid van de club -, Gerrit Beukhof en Adrie van Hunnik. Zij behoorden tot de leden van het eerste uur, en bereikten dus deze indrukwekkende mijlpaal.

Wilco Dekker, Wouter Hendriks en Gert Kuiper zijn nog niet zover als bovengenoemde oudgedienden, maar zijn individueel al wel totaal veertig jaar lid van de vereniging.
Hennie Schoeman is zestig jaar lid van G.V.V.V., maar kon niet aanwezig zijn tijdens deze medewerkersavond. Hij ontvangt op een later tijdstip een mooie bos bloemen en het unieke speldje.

Loek Budding Lid van Verdienste

Bestuurslid voetbal technische zaken Loek Budding, die even daarvoor nog de ceremonies had uitgevoerd bij de jubilarissen, werd tot zijn eigen grote verrassing even later door preses Barry van de Lagemaat naar voren geroepen en kreeg te horen dat hij, club breed gedragen, tot Lid van Verdienste werd benoemd.

De nu 65 jaar oude Budding is bijna zijn hele leven al lid van G.V.V.V., volgend jaar juni staan er 60 jaar op de teller. In die bijna zes decennia heeft deze op en top blauwe zich op velerlei vlakken zeer verdienstelijk getoond voor de club. Van speler tot trainer, en van scheidsrechter tot bestuurslid, het zijn maar enkele facetten van zijn zeer lange loopbaan bij G.V.V.V.
Hij ontving daarom ook zeer terecht en volkomen verdiend een oorkonde, en een bos bloemen uit handen van Barry van de Lagemaat en Youri van Doorn (woordvoerder). Ook het langdurig applaus van alle aanwezige op deze medewerkersavond was een mooie uiting voor al zijn verdiensten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden