Nieuwbouw Brouwershof gestart

Bergen zand en graafmachines. Het is zover! De bouw van het nieuwbouwcomplex Brouwershof is gestart. Louise Reede, nieuwbouwmakelaar van Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars vertelt met een grote glimlach over het project.

Veenendaal - ‘’Dit is echt een uniek plan. Veel mensen denken dat er in het complex alleen appartementen worden gebouwd. En het klopt ook hoor, er komen prachtige appartementen in verschillende formaten. Prachtige ruime penthouses vanaf 150 m2, maar ook zeer complete appartementen die rond de 80, 90 en 130 m2 zijn. En alles aan formaten daar tussen in.

We hebben heel wat senioren die de voordelen zien van wonen in het centrum. Alle voorzieningen bij de hand, maar ook de levendigheid van winkels en restaurantjes.

Maar wat misschien minder bekend is, is dat er ook stadswoningen gebouwd worden in het complex. Deze stadswoningen zijn uniek voor Veenendaal en ook ideaal voor de wat jongere generatie! De woningen hebben veel praktische meters, ca. 140 en 170 m2. Ook de buitenruimte is bijzonder, een aantal van deze woningen heeft een eigen stadstuin. Een bijzondere combi van wonen daar waar het gebeurt, maar ook de rust en de privacy binnen het complex en haar groene buitenruimte.

‘’Alle woningen en de appartementen hebben uiteraard een eigen parkeerplek. Door de verschillende type woningen en appartementen is er een mix tussen jong- en oud!’’

Mocht u ook overwegen om naar het centrum te verhuizen, op de website "woneninbrouwershof.nl" is al veel informatie te vinden. Maar daarnaast is een persoonlijk gesprek over de woningen van groot belang. Ook kunnen Louise Reede en haar collega's u verder informeren over het aankooptraject en de verkoop van uw huidige woning en natuurlijk de financiën rond de aankoop.

Meer weten? We maken graag een afspraak met u! 0318-529919 of mail naar info@ginkelbemmelen.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden