Syb van der Ploeg concert 29 nov Ontmoetingshuis Veenendaal
Syb van der Ploeg concert 29 nov Ontmoetingshuis Veenendaal (Foto: eigen beheer Syb van der Ploeg)

Uniek concert Syb van der Ploeg in Veenendaal

Vrijdag 29 november a.s. komt de Friese zanger en voorman van de band ‘De Kast’, Syb van der Ploeg samen met pianist Wiebe Kaspers naar Veenendaal. In de grote zaal van het Ontmoetingshuis geeft hij een uniek theaterconcert waarin hij zingt, musiceert én vertelt.

Veenendaal - In anderhalf uur tijd neemt Syb u mee op reis langs zijn muzikale carrière, en zoomt hij in op het onlangs door hem geschreven en gepubliceerde boek 'Leven voor muziek en sport'. Syb over zijn boek: “Sport en muziek hebben mij door tegenslagen geholpen en mijn leven enorm verrijkt. Ze hebben mij ontzettend veel creativiteit, inspiratie en levenslust gegeven. Daar ben ik dankbaar voor en dat wil ik graag overdragen met dit boek.” En zo komt in de voorstelling dus ook zijn andere passie ‘sport’ voorbij. Met muziek doorspekt weet hij anekdotes naar voren te halen waar iedereen zich in herkent. Liedjes die herinneringen brengen aan gouden sportmomenten of juist dramatische missers. Met muziek doorspekt weet hij anekdotes naar voren te halen waar iedereen zich in herkent. Een avond topentertainment dichtbij huis!

Over Syb

De energieke Fries is eigenzinnig in de keuzes die hij maakt, waarbij muziek zijn manier van leven is. Een veelzijdig muzikant met een dijk van een stem, die met emotie en passie doet wat hij niet laten kan. In 1997 landelijk bekend geworden met 'De Kast' met het nummer ‘In Nije Dei’, waarna vele grote successen volgden.

Te zien: vrijdag 29 november-20.00 uur-Ontmoetingshuis Spiesheem 54 3907 NJ Veenendaal. Kaarten à € 16,50 verkrijgbaar via www.ontmoetingshuis.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden