Presentatieconcert Maria Knops en Zwanie Post in Veenendaal

Zwanie en Maria. )Foto: Ilse Schuurmans)
Zwanie en Maria. )Foto: Ilse Schuurmans) (Foto: Ilse Schuurmans)

VEENENDAAL – Harpiste Maria Knops en sopraan Zwanie Post presenteren op zaterdag 30 november hun nieuwe kerst-cd Ambiance Noël. Dit gebeurt tijdens een presentatieconcert in de Julianakerk in Veenendaal. Het concert begint om 19.30 uur, de deuren gaan open om 19.00 uur.

Op de nieuwe kerst-cd van het duo staan prachtige, bekende kerstliederen. De combinatie van harp en sopraanstem is zeer geschikt voor het vertolken van de kerstgedachte. Overigens staat niet alleen het duo op het podium, er is ondersteuning van muzikale vrienden zoals Lennert Knops (orgel), Csaba Erdös (cello), Boglárka Erdös (viool), Martha van Gent (fluit) en Wibrand van Norel (slagwerk). De Family Post (Mariëtte, Jacoba, Jannie en Grie-Janne) vormen het achtergrondkoor.

De entreeprijzen voor het concert bedragen € 10,00 (volwassenen), € 5,- (kinderen t/m 12 jaar) en € 25 (familiekaart 2 volwassenen en onbeperkt aantal kinderen t/m 12 jaar). Tijdens deze avond is er een speciale cd-actie, uiteraard is de cd Ambiance Noël ook te koop. Er is bovendien een collecte voor stichting Stephanos.

Kaarten zijn verkrijgbaar via https://www.gezinsenergieshop.nl/.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden