Mensen helpen in de vorm van teambuilding! HSO aan de slag achter de voordeur

HSO medewerkers "achter de voordeur" aan de slag.
HSO medewerkers "achter de voordeur" aan de slag. (Foto: õnbekend)

Veenendaal - Op donderdagmiddag 7 november zag de dag er voor de medewerkers van HSO Development, een bedrijf aan de Newtonstraat in Veenendaal,  anders uit dan gewend. Geen handen aan het toetsenbord maar samen aan de slag in een tuin, aan het schilderen van een woning of op pad naar de Intratuin.

HSO wilde het teamuitje anders vormgeven dan het gebruikelijke karten of laser gamen. Ze gaven aan het mooi te vinden iets betekenen voor personen die dat goed kunnen gebruiken.

Zo kwam het dat er een HSO groep in de stromende regen aan de slag gingen bij een hulpvraag van Veens-welzijn in een tuin waar het gras tot de enkels kwam en het onkruid tot de middel. Tuincentrum De Wildernis sponsorde het project met leuke planten.
Hierdoor werd de tuin direct een stuk gezelliger.
Ook ging er een groep met bewoners van de Wending van Philadelphia naar de Intratuin. Mede mogelijk gemaakt door Stichting Gelovig Er Op Uit. De groep genoot van de kerstshow, de gezelligheid en van een kop koffie. Tevens was er een groep druk met een benedenverdieping van een 70 jarige alleenwonende mijnheer. Een groot deel van de verdieping werd in de verf werd gezet.

De hulpontvangers zijn allemaal heel blij met alle inspanningen en de 3 groepen van HSO hadden het gevoel dat deze bijzondere teamactiviteit werkelijk zinvol was geweest!

Voor groepen uit het bedrijfsleven die zich via Present inzetten blijkt vaak dat het oppakken van een hulpvraag een bijzondere ervaring is. Tevens heeft deze bijdrage natuurlijk een geweldige meerwaarde voor de Veenendaalse samenleving.

Info: www.presentveenendaal.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden