Een deel van de toneelgroep.
Een deel van de toneelgroep. (Foto: Muziekschool d Muzen)

Pepernotenconcerten bij De Muzen

Pepernotenconcerten bij De Muzen

VEENENDAAL – Sinterklaasliedjes, pepernoten, een interactief toneelstuk en natuurlijk Sinterklaas. Het Pepernotenconcert van De Muzen wordt weer één groot feest! En er zijn maar liefst drie voorstellingen: op vrijdag 22 en zaterdag 23 november.

Sinterklaasliedjes vormen samen met het toneelstuk de hoofdmoot van het programma. De muziek wordt verzorgd door jonge leerlingen en toneelleerlingen zorgen voor veel hilariteit, wat valse noten maar vooral een interactief toneelstuk met als titel ‘De Speelgoedwinkel’. En natuurlijk komt Sinterklaas langs, samen met een groot aantal Pieten.

Kaartverkoop

Het Pepernotenconcert op vrijdag 22 november begint om 19.00 uur, de concerten op zaterdag 23 november vangen aan om 13.30 en 15.30 uur. De drie concerten worden gegeven in de zaal van Spectrum. Toegangskaarten kosten € 2,50 per persoon (voor elke leeftijd) en zijn vanaf woensdag 13 november te koop bij de balie van Spectrum (tijdens openingstijden van De Muzen). Er kan bij de balie niet gepind worden, ook is maar beperkt wisselgeld aanwezig. En wees er snel bij, want voor de toegangskaarten geldt op = op.

Spectrum is gevestigd aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal. Kijk voor meer informatie op www.demuzen.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden