gebouw  Fysiq Vision aan de Parallelweg 50, Veenendaal
gebouw Fysiq Vision aan de Parallelweg 50, Veenendaal (Foto: n.plate)

Start spreekuur Mammacare op 19 november bij Fysiq Vision Veenendaal

Veenendaal - Advies- en Beweegcentrum Fysiq Vision (Parallelweg 50 Veenendaal) en KMI Mammacare beginnen vanaf dinsdag 19 november 2019 met een 2-wekelijks spreekuur voor vrouwen met of herstellend van borstkanker. Geïnteresseerden kunnen hier dan geïnformeerd worden over borstprotheses (KMI Mammacare) en over de nazorg bij borstkanker (Fysiq Vision).

BH’s protheses, oedeem en littekenbehandeling

Om vrouwen rust en steun te geven na hun diagnose borstkanker, bieden KMI Mammacare en Fysiq Vision samen 1 adres als nazorgcentrum in de regio Veenendaal. Denk hierbij aan postoperatieve BH voor direct na de operatie, borstprotheses wanneer uw borst geheel of gedeeltelijk is verwijderd. Maar ook oedeemtherapie en littekenbehandeling wanneer u na de operatie nog klachten door lymfoedeem, respectievelijk pijn van het litteken heeft. Daarnaast kan er tijdens en/of na chemo- of radiotherapie getraind worden om te zorgen dat men zich fitter voelt en betere resultaten bereikt met de behandeling.

Over Fysiq Vision

Advies-en beweegcentrum Fysiq Vision heeft vestigingen in Veenendaal en Ederveen. Fysiq Vision heeft verscheidene specialismen in huis. Naast algemene fysiotherapie biedt Fysiq Vision ook oncologiefysiotherapie, oedeemfysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, Mc Kenzie therapie, medical taping, shockwave, echografie, arbeidsfysiotherapie, slenderen en sporten voor jong en oud aan.

Over KMI Mammacare

KMI Mammacare is dé winkel voor vrouwen met borstkanker in de regio Utrecht. De winkel met borstprotheses, lingerie, badmode organiseert jaarlijks een modeshow en een verwendag voor vrouwen met borstkanker. KMI Mammacare is SEMH gecertificeerd, wat inhoudt dat KMI rechtstreeks bij alle verzekeraars kan declareren. Ook is KMI Mammacare aangesloten bij de Belangen Vereniging van Borstprothese Leveranciers, de BVBL. De winkel van KMI Mammacare is tegenover het Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein gelegen en is op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.30 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden