Kwink kinderopvang heeft een nieuwe uitstraling én een kortere naam: Kwink.
Kwink kinderopvang heeft een nieuwe uitstraling én een kortere naam: Kwink. (Foto: )

Kwink doet meer dan kinderopvang

Veenendaal - Kwink kinderopvang heeft een nieuwe uitstraling én een kortere naam: Kwink. Kwink heeft 15 locaties in Veenendaal en Leersum. Het vernieuwde merk laat letterlijk zien hoe Kwink denkt over de wijze waarop de ontwikkeling van kinderen gestimuleerd wordt: door ze ook eens buiten de lijntjes te laten kleuren. 'Kinderopvang' komt te vervallen, om duidelijk te maken dat Kwink méér doet dan kinderopvang alleen: Kwink is er voor kinderen.

De nieuwe vormgeving van Kwink is gebaseerd op onderzoek onder ouders en medewerkers. Zij mochten aangeven wat zij belangrijk vinden voor kinderen. Hieruit bleek dat naast de warmte en verzorging die je binnen de kinderopvang mag verwachten, ontdekken en talentontwikkeling als belangrijk worden gezien. Dit sluit nauw aan bij de visie van Kwink, waarin het verrijken van kindontwikkeling centraal staat.

Buiten de lijntjes

Het vernieuwde merk laat zien hoe Kwink denkt over de wijze waarop de ontwikkeling van kinderen gestimuleerd wordt. Door ze ook eens buiten de lijntjes te laten kleuren, krijgen kinderen bij Kwink iedere dag de ruimte om te groeien.

Kwink is onderdeel van Wij zijn JONG. Dit is een een maatschappelijke onderneming binnen de jeugdketen. Binnen de groep bedrijven die samen Wij zijn JONG vormen, laat de nieuwe identiteit de verbondenheid zien tussen de merken Kwink, Skar en Korein. Zij werken allemaal met dezelfde pedagogische visie.
Ook Edux Rijkt, KluppluZ en KSS zijn onderdeel van Wij zijn JONG

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden