Optreden La Donna Mobile
Optreden La Donna Mobile (Foto: Gerrit Grootentraast)

Muzikaal feestje bij Senioren Belangen

Regio - Vrijdagmiddag 8 november was het een feestje in de Schans in Woudenberg, door een spetterend optreden van La Donna Mobile met muziek van Rigoletto tot Rieu, georganiseerd door Senioren Belangen Woudenberg/Scherpenzeel/Renswoude.

Het muzikale duo “La Donna Mobile”, bestaande uit Ria Hurkens zang en Eddy van Damme digitale accordeon, bracht een vrolijk en gevarieerd programma ten gehore, waar het publiek zichtbaar en hoorbaar van genoot.

Eddy speelde ook nog prachtige tango’s waarbij je je in Zuid Amerika waande. Iedereen neuriede de bekende melodieën mee.

Ria wist met haar mooie stem het voltallige publiek te boeien en in beweging te krijgen. Zij voerde je mee van Nederland, naar Duitsland, Oostenrijk en Italië. Na afloop werd er nog een drankje geserveerd en een bitterballetje gepresenteerd voor de hartige trek.

De vereniging Senioren Belangen Woudenberg/Scherpenzeel/Renswoude zet zich in op veel lokale terreinen: zoals collectieve belangenbehartiging, persoonlijke ondersteuning en het organiseren van sociale activiteiten.

Voor meer informatie zie website: www.seniorenbelangen.net of bel met Jan Harskamp 033-2863461

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden