De wijk was schoon. Slechts hier en daar lag er nog zwerfvuil. (Alle foto's: Pieter Vane)
De wijk was schoon. Slechts hier en daar lag er nog zwerfvuil. (Alle foto's: Pieter Vane)

Wijk Dragonder is opvallend schoon

Veenendaal - Het team van Clean Team en het IVN verzamelde zich zaterdagochtend op het Ronde erf in het kader van de 'schone stappen wandeling' opruimactie wijk Dragonder.

Onder coördinatie van Saskia Koolen ging het team de wijk in en constateerde tot voldoening dat het overal toch eigenlijk opvallend schoon was. Natuurlijk was er nog wel wat te vinden, vooral onder de struiken waar vooral door de gemeentelijke grasmaaiers versnipperd vuil, blikjes en plastic lag. Zelfs op de kinderspeelplaats direct achter de Jumbo lag hoegenaamd geen vuil of zwerfvuil. Dit toont aan dat de bewoners van de betreffende wijk begaan zijn met hun omgeving, deze schoon proberen te houden en buurtbewoners hierbij betrekken.
Natuurlijk ook dat de acties van groepen als Clean Team e.a. in Veenendaal een goed voorbeeld geven hoe het ook kan in een woonwijk. Duurzaam Veenendaal wijst hier dan ook elke keer weer op in haar informatie aan bewoners om de handen in elkaar te slaan en samen te werken aan een schone buurt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden