Campagnebeeld
Campagnebeeld (Foto: Rechtenvrij)

Ierse West End-ster Peter Corry opnieuw in Theater Lampegiet

Hij schitterde in The Magical Rhytms of Ireland en zong de Figaro in Le Nozze di Figaro. Maar ook het lichtere genre is hem niet vreemd. Vorig jaar was zijn show in Theater Lampegiet een groot succes en nu kunt u opnieuw genieten van Peter Corry op dinsdag 19 november. .

Veenendaal - West End-ster Peter Corry komt terug in Theater Lampegiet met een geweldige nieuwe show! In ‘The rocky road to Dublin’ neemt hij je mee op reis door Ierland. Met een zes man sterke band! Hun zang, muziek en dans zullen je hart raken. Mystieke, romantische ballads en typisch Ierse folksongs geven je avond een bijzonder tintje.

Peter is bekend en geliefd in Nederland. Zo schitterde hij in onder andere ‘The Magical Rhythms of Ireland’, ‘Irish Night’ en ‘Irish Christmas’. Hij komt oorspronkelijk uit Belfast en beheerst als geen ander zowel het moderne als het klassieke repertoire. Hij trad in Hamburg op als Guglielmo in Mozarts opera ‘Così fan tutte’, hij zong in ons eigen land de Figaro in ‘Le Nozze di Figaro’ en Captain Macheath in ‘The Beggar’s Opera’ van John Gay. Maar ook met het ‘lichtere genre' is hij compleet vertrouwd.

Peter Corry stond jarenlang op het toneel als Inspecteur Javert in Les Miserables. Ook speelde hij rollen in andere grote musical- en operaproducties. Naast dit alles wil hij jong talent stimuleren om op te treden. Hiervoor organiseerde hij een aantal bootcamps en heeft hij jongerenproducties gemaakt.

Meer informatie
Dinsdag 19 november in Theater Lampegiet. De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €27,00 via www.lampegiet.nl

Meer berichten