Migratietheater van mezzosopraan Ekaterina Levental 15 nov in Veenendaal
Migratietheater van mezzosopraan Ekaterina Levental 15 nov in Veenendaal (Foto: Chris Koolmees)

Migratietheater van Ekaterina Levental 'De Weg' in Veenendaal

Veenendaal - Vrijdag 15 november s de prachtige muzikale voorstelling van Ekaterina Levental te zien in de grote zaal van het Ontmoetingshuis in Veenendaal.  Een indrukwekkend migratieverhaal van en door deze gevierde mezzosopraan en harpiste.

‘De Weg’ is een persoonlijk relaas van Ekaterina Levental en gaat over haar vlucht uit de voormalige Sovjet Unie en is een verhaal over afwijzing, verlies, veerkracht en hoop. In een vurige vertolking geïllustreerd met prachtige (harp)muziek neemt zangeres en harpiste Ekaterina Levental het publiek mee op de weg die zij als tiener aflegde. Ekaterina speelt harp, zingt, danst en vertelt over haar afkomst en hoe die van de ene op de andere dag bepalend werd in het alledaagse leven. Hoe ze op haar weg zocht naar het sprookje, zoals ze dat kende uit het theater. Gedreven door een onuitputtelijke veerkracht en hoop. Prachtige muziek illustreert haar veelbewogen weg naar de toekomst.

Over Ekaterina Levental

Ekaterina Levental werd geboren in Tasjkent, de hoofdstad van Oezbekistan, een republiek in de voormalige Sovjet Unie. Zij studeerde zang aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en harp aan de Conservatoria van Enschede, Detmold (Duitsland) en Rotterdam. Voor beiden behaalde zij cum laude het master diploma. Ekaterina maakt op dit moment carrière als operazangeres en theaterperformer.

'De Weg' is te zien in Veenendaal: vr 15 nov, 20 uur, Ontmoetingshuis, Spiesheem 54 Veenendaal. Kaarten à € 15,00 incl. consumptie verkrijgbaar via www.ontmoetingshuis.nl of een half uur voor aanvang aan de zaal.

Meer berichten