Presentatie over Landgoed Scherpenzeel

Scherpenzeel - Ter gelegenheid van Nederland Leest met als thema ‘Duurzaamheid’ geeft Govert Bos een presentatie over Landgoed Scherpenzeel. De presentatie is op dinsdagavond 19 november om 19.30 uur.

De presentatie staat in het teken van het landgoed. Govert Bos, de beheerder van het Landgoed, zal aan de hand van foto’s van alles vertellen over de historie, het beheer, de projecten en het recreëren op het landgoed.

Welkom op dinsdag 19 november om 19.30 uur in het Leescafé van de Bibliotheek in Kulturhus de reehoek. De toegang is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Nederland Leest is de grootste nationale leescampagne die zich voornamelijk afspeelt in de bibliotheek. Dit jaar staat Nederland Leest in het teken van duurzaamheid. Leden en niet-leden van de bibliotheek kunnen het gratis boek van Jan Wolkers ‘Winterbloei’ ophalen in de bibliotheek. Speciaal voor de grootste bibliotheekcampagne van Nederland heeft biograaf Onno Blom een bloemlezing samengesteld van Wolkers’ mooiste fictie en non-fictie over de natuur. Met deze hartverwarmende verhalen in de hand leert hij ons kijken naar de weelderige wereld van groei en bloei. Met de voeten in de klei maakt hij ons deelgenoot van de duurzame aarde.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden