IJzersterk panel bij lezing Marianne Zwagerman

Heleen van Benthem, Algemeen Directeur van Pokon Naturado, lid Raad van Commissarissen van Hoogvliet Super en mentor Future Female Leaders.
Heleen van Benthem, Algemeen Directeur van Pokon Naturado, lid Raad van Commissarissen van Hoogvliet Super en mentor Future Female Leaders.

Veenendaal - Soroptimistclub Rhenen Veenendaal heeft het panel dat zaterdagmiddag 16 november in Theaterzaal Spectrum in Veenendaal in discussie gaat met Marianne Zwagerman compleet.

Het panel bestaat uit Roelof Bisschop, lid 2e Kamer voor de SGP, Heleen van Benthem, Algemeen Directeur van Pokon Naturado, lid Raad van Commissarissen van Hoogvliet Super en mentor Future Female Leaders; Mirjam Vording, Sectorhoofd Staf Landelijke Eenheid bij Politie Nederland en Tineke Bette, Raadslid CU Gemeente Veenendaal.

Een gezien de achtergronden van de panelleden sterke samenstelling die naar verwachting pittige discussies zal opleveren.
De Soroptimisten halen de spraakmakende opiniemaakster, schrijfster en columniste als spreekster naar Veenendaal ter gelegenheid van de officiële start van hun vijfde lustrumjaar. Vanaf 16 november organiseren de Soroptimisten een heel jaar tal van activiteiten waarmee zij fondsen werven voor het lustrumproject, de Stichting Ruby & Rose. Deze Stichting werft fondsen voor onderzoeksprojecten op het gebied van diagnostiek en behandeling van gynaecologische kanker.
De lezing is toegankelijk voor iedereen. Kijk voor meer informatie en reserveren van toegangskaarten op www.soroptimistrhenenveenendaal.nl

Meer berichten