Scouts van De Zwervers gaan vanaf zaterdag 9 november weer met speculaaspoppen langs de deuren.
Scouts van De Zwervers gaan vanaf zaterdag 9 november weer met speculaaspoppen langs de deuren. (Foto: pr)

Scouts verkopen speculaaspoppen

Veenendaal - Scouts van Scoutinggroep De Zwervers gaan vanaf aankomende zaterdag weer in Veenendaal op pad om speculaaspoppen te verkopen. Met deze jaarlijkse actie dragen de scouts zelf een steentje bij aan hun club.

De opbrengst is bestemd voor onderhoud van het clubgebouw en de aanschaf van nieuw spel- en kampeermateriaal. Al vele tientallen jaren is de speculaaspoppenverkoop van scoutinggroep De Zwervers een begrip in Veenendaal.
Zaterdag 9 november overdag, en op de avonden van maandag 11 tot donderdag 14 november, gaan de scouts langs de deuren. Op deze momenten zijn ook op het clubhuis aan de Zandheuvelweg speculaaspoppen te koop. De speculaaspoppen kosten slechts 2 euro per stuk, drie speculaaspoppen gaan voor 5 euro van de hand. Daarnaast worden de speculaaspoppen verkocht in winkelcentrum de Corridor bij Albert Heijn en in Veenendaal-Oost. De scouts zijn hier op zaterdag 9 november met een marktkraam te vinden.
Wie interesse heeft om één of meerdere dozen met speculaaspoppen af te nemen, kan contact opnemen met De Zwervers via speculaas@zwervers.com. Een doos met 18 speculaaspoppen kost 30 euro.

Scoutinggroep De Zwervers telt meer dan 200 jeugdleden in de leeftijd van 5 tot 18 jaar. Elke zaterdag komen zij naar het Zwervershonk aan de Zandheuvelweg om allerlei activiteiten te ondernemen. Een groot spel in het bos, hutten bouwen, vuurtje stoken, kamperen, bij scouting vinden ze avontuur en gezelligheid en worden ze uitgedaagd om zichzelf te ontwikkelen. Enthousiaste vrijwilligers organiseren en begeleiden de activiteiten. Met het kopen van een speculaaspop ondersteunt u een leuke en uitdagende vrijetijdsbesteding van ruim 200 Veenendaalse kinderen.

Meer berichten