Carmen van den Boogaart mag aan haar idool Annemiek van Vleuten bloemen overhandigen.
Carmen van den Boogaart mag aan haar idool Annemiek van Vleuten bloemen overhandigen. (Foto: )

Carmen ontmoet idool Annemiek

Rhenen - Afgelopen zaterdag ging de grote wens van de 8-jarige Carmen van den Boogaart uit Veenendaal in vervulling: een ontmoeting met wielrenster Annemiek van Vleuten uit Wageningen. Dat gebeurde zaterdag kort voor de Nationale Veldrit op Kwintelooijen waar Annemiek eerste werd.

Carmen rijdt sinds haar 7e bij AXA De Valleirennners en Annemiek is haar grote idool.Ze heeft haar wel eens een mail gestuurd en kreeg tot haar grote verrassing antwoord terug.
Carmen bood Annemiek bloemen aan namens AXA Valleirenners ter ere van Annemiek haar winst op het WK in Engeland in september. Dit vond plaats alvorens Annemiek van Vleuten startte met de veldwedstrijd. Uiteraard wilde ze graag ook een handtekening zetten. Met racefietsen begon Carmen toen ze 5 jaar was (met haar vader) en sinds haar 7e jaar fietst ze bij de AXA Valleirenners. Carmen is dol op fietsen en zeer gedreven. Carmen rijdt regionaal wedstrijden en heeft al diverse malen op het podium gestaan.

Fan

Carmen werd gevraagd voor dit bijzondere moment omdat ze een groot fan is van Annemiek van Vleuten. Ze volgt geconcentreerd de wedstrijden op televisie en er prijken diverse krantenfoto's van Annemiek op Carmen haar prikbord. Na deze dag kunnen daar een paar mooie prenten aan worden toegevoegd. Carmen kreeg ook een handtekening op haar shirt.

Meer berichten