Campagnebeeld
Campagnebeeld (Foto: Gijsbert van der Wal)

Een ode aan The Everly Brothers in Theater Lampegiet

Van Bye Bye Love tot On The Wings Of A Nightingale… The Wieners brengen een ode aan de koningen van de samenzang! Knijp maar even in je wang want het is alsof Don en Phil van The Everly Brothers vlak voor je staan, gewoon in je eigen Theater Lampegiet.

Veenendaal - Met deze ode komen alle hits zoals Wake Up Little Susie, Bird Dog, Til I Kissed You en All I Have To Do Is Dream voorbij. Een absoluut waardig eerbetoon aan The Everly Brothers door de Nederlandse rock’n’roll tributeband! De band speelt ook verrassende B-kantjes, met hoorbaar veel liefde voor het origineel. Tussen de bedrijven door vertellen de muzikanten mooie anekdotes de levens van The Everly Brothers en over het ontstaan van de nummers.

De leden van de band zijn: Rob Roemers, Jaap Wijn, Geurt Engelsman en Jan Timmermans. Met ruim 120 shows per jaar, is The Wieners de meest optredende rock’n’roll-band van Nederland. De muziek wordt gebracht met veel plezier, vakmanschap en hoorbare liefde voor het origineel. Kom genieten van deze prachtige ode op vrijdagavond 15 november in Theater Lampegiet.

Meer informatie
Vrijdag 15 november in Theater Lampegiet. De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €21,- via www.lampegiet.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden