Veel jeugdige belangstelling voor de modeshow. (Foto's: Pieter Vane)
Veel jeugdige belangstelling voor de modeshow. (Foto's: Pieter Vane) (Foto: )

Hollands Next Top Model vooral feestje voor tienermeiden

VEENENDAAL – Het was zaterdag een feestje voor met name tienermeiden bij de Bernard van Kreelpoort in Veenendaal. Daar showden de tien deelnemers van het populaire RTL-5 programma Hollands Next Top Model kleding van verschillende plaatselijke ondernemingen.

Ze waren opgemaakt met de producten van Inglot, een van de sponsors van het modellenprogramma en onder meer gevestigd aan de Van Kreelpoort. Voor de tien modellen vormde de middag ook een opdracht van het programma: ontmoet publiek, ga met hen in gesprek en leer omgaan met media. Van de meet and greet maakten vele jeugdigen gebruik. Ook poseerden de modellen geduldig voor een fotoshoot.

Grenzen

Onder het thema Breaking The Rules is maandag 2 september het nieuwe seizoen van 'Holland's Next Top Model' gestart bij Videoland en RTL 5. Dit jaar worden de grenzen opgezocht met een extra modellenhuis. De kandidaten worden ingedeeld in twee huizen, zonder dat zij van het bestaan van het andere huis op de hoogte zijn. Net wanneer ze denken dat de finale in zicht is, krijgt de competitie een twist en zullen de overblijvers van beide huizen de strijd met elkaar moeten aangaan. Naast deze flinke proef op ieders doorzettings- en incasseringsvermogen is dit seizoen met 16 afleveringen het langste seizoen tot nu toe.
Het is nog niet bekend wanneer de opnames uit Veenendaal op televisie te zien zijn.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden