(Alle foto's: Pieter Vane)
(Alle foto's: Pieter Vane) (Foto: )

Veenendaal City Run: één groot feest!

Veenendaal - Op vrijdag 18 oktober werd in Veenendaal de 'Veenendaal City Run' gelopen. Tijdens deze belevingsloop vol licht en geluid liepen zo'n duizend deelnemers door Winkelstad Veenendaal over verschillende afstanden.

De deelnemers kregen verschillende vormen van entertainment, zoals lichteffecten, een dj en livemuziek: "De deelnemers vonden het geweldig en we hebben veel positieve reacties gekregen! De kracht van de Veenendaal City Run zit in de beleving. Sinds we de Veenendaal City Run op deze manier organiseren zien we een mooie groei. Zo deden dit jaar 15 procent meer lopers mee dan vorig jaar en we zien ook veel deelnemers terugkomen," vertelt organisator Harm-Jan van Ginkel.

Scholieren

De Veenendaal City Run is ooit begonnen als afsluiter van een hardlooptraject voor middelbare scholieren, maar is uitgegroeid tot een run voor alle leeftijden: "De jongste deelnemer was drie en liep de Kwink Kidsrun. De oudste deelneemster was 83 en liep de 2,5 kilometer. Het is goed om te zien dat we mensen in verschillende leeftijden met plezier in beweging krijgen."
Info en uitslagen op veenendaalcityrun.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden