Kom bij het gitaarensemble
Kom bij het gitaarensemble (Foto: Muziekschool de Muzen)

Doe mee met het gitaarensemble van De Muzen

Veenendaal - Alle gitaristen die het leuk vinden om samen te spelen met andere gitaristen, zijn van harte welkom bij het nieuwe gitaarensemble van Muziekschool de Muzen. Dinsdag 5 november begint docent Jürgen Uthleb met de repetities.

Iedereen kan mee doen aan dit gitaarensemble: jong en oud, op een klassieke gitaar of elektrische gitaar, leerling of geen leerling van De Muzen.

Bij dit ensemble spelen beginners en gevorderden samen, maar iedereen krijgt uiteraard de partijen op het eigen niveau. De basistechnieken en bekende composities uit het pop, rock, blues en klassieke repertoire worden in een leuke groepssfeer behandeld, waarbij ruimte en aandacht is voor alle niveaus.

De te spelen muziek is een heel brede mix van pop- en klassieke muziek. Denk aan popsongs van bijvoorbeeld Shawn Mendes, Lilly Wood, Avicii en Coldplay, filmmuziek en meerstemmige arrangementen van klassieke gitaarcomposities van bijvoorbeeld Giuliani, De Falla en Bach.

Korting voor leerlingen

De repetities starten dinsdag 5 november en worden gegeven van 20.00 tot 21.00 uur. Er zijn in totaal 15 wekelijkse lessen en deelname aan de repetities kost € 77,00. Volg je een muzikale jaarcursus bij De Muzen, dan krijg je 50% korting op de ensembleprijs.

Kijk voor alle informatie of om in te schrijven op www.demuzen.nl. Muziekschool de Muzen is gevestigd in Spectrum, aan het Kees Stipplein 72.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden