Sport Extra
Sport Extra (Foto: Sportservice Veenendaal)

Sport Extra: sporten met een chronische aandoening of lichamelijke functiebeperking.

Veenendaal - Sport Extra is een sportgroep voor mensen met een chronische aandoening of lichamelijke functiebeperking. In samenwerking met Boogh Veenendaal organiseert Sportservice Veenendaal iedere woensdagochtend een gezamenlijk sportmoment, waarbij het niet alleen gaat om het sporten, maar ook om de gezelligheid met elkaar.

Henk van Ojik, deelnemer van Sport Extra, vertelt: “We beginnen voor het sporten met een kop koffie. Na de koffie gaan we samen sporten, ieder op zijn eigen niveau. We trainen onze armen en benen en doen dit in leuke spelvormen. We bewaren volleybal altijd tot het laatst, want dat vindt iedereen het leukste van de les.”

Hoogtepunt

Sport Extra biedt mensen met een handicap de kans om in een veilige omgeving te sporten. “De groep is heel hecht en we snappen elkaar goed, omdat we allemaal een handicap hebben. Bovendien is Sport Extra echt het hoogtepunt van de week.” Over het verwelkomen van nieuwe leden is Henk duidelijk: “Nieuwe mensen zijn altijd van harte welkom! Bewegen is goed en samen bewegen is ook nog eens heel leuk!”

Meedoen

Ben of ken jij iemand met een chronische aandoening of lichamelijke functiebeperking? Sport Extra is op woensdagochtend van 10.15-11.15 uur in de SKF-hal. Neem voor meer informatie contact op met Claudia van den Bergh, via e-mailadres: claudia.van.den.bergh@sportserviceveenendaal.nl of via telefoonnummer: (0318) 519 010.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden