De fandag van HNTM komt naar Veenendaal. (Foto: PR)
De fandag van HNTM komt naar Veenendaal. (Foto: PR) (Foto: )

HNTM Fandag naar Veenendaal

Veenendaal - De Holland's Next Top Model Fandag strijkt op zaterdag 19 oktober van 13:00 - 16:30 neer in de Bernard van Kreelpoort in Veenendaal. De Fandag bevat een modeshow en Meet & Greet georganiseerd door cosmeticamerk INGLOT in samenwerking met Winkelstad Veenendaal en Videoland. Voordat de Meet & Greet zal starten, lopen de HNTM-kandidaten om 13.00 uur een catwalk-modeshow in de Bernard van Kreelpoort.

Ze zullen hierbij kleding en accessoires dragen van lokale winkeliers uit Veenendaal, worden professioneel opgemaakt door INGLOT professionals met INGLOT make-up producten en het haar wordt gestyled door een plaatselijke kapper. De modeshow zal plaatsvinden in de Bernard van Kreelpoort. Hierna is het voor het publiek mogelijk om met de tien kandidaten op de foto te gaan.

Meet & Greet: 15:30

Na de modeshow is er ruimte voor een Meet & Greet met de tien HNTM-kandidaten. Dit is een belangrijk onderdeel in de beproeving om het tot topmodel te schoppen; omgaan met bekendheid en fans. De Meet & Greet vindt plaats in de winkel van INGLOT in Veenendaal. De ontmoeting met fans zal ook te zien zijn in één van de afleveringen van Holland's Next Top Model.

INGLOT Cosmetics

INGLOT Cosmetics is een wereldwijd cosmeticamerk dat al meer dan 30 jaar in de cosmeticawereld zit. INGLOT werkt dagelijks aan nieuwe innovatieve en wetenschappelijke cosmeticaproducten. Dit heeft geleid tot een uitgebreide assortiment en indrukwekkend veel kleuren. Het professionele cosmeticamerk staat bekend om de revolutionaire zuurstofdoorlatende nagellakken en het wereldberoemde Freedom System.

Holland's Next Top Model

Sinds 2 september is Holland's Next Top Model 2019 wekelijks te zien op Videoland (iedere maandag om 9.30) en RTL 5 (iedere maandag om 20:30 uur). Videoland loopt 1 aflevering voor op de tv- programmering. In de show strijden kandidaten om de titel van Holland's Next Top Model en worden ze middels verschillende opdrachten beoordeelt door Anna Nooshin, Nigel Barker en Kim Feenstra en diverse gastjurytleden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden