Het RVM met op de achtergrond Kasteel Prattenburg. (Foto: Pieter Vane)
Het RVM met op de achtergrond Kasteel Prattenburg. (Foto: Pieter Vane) (Foto: )

Najaarsconcert Ritmeester Veenzangers Mannenkoor

Veenendaal - Heeft u ook zin om een avondje te genieten van de mooie mannenzang? Op zaterdagavond 26 oktober organiseert het Ritmeester Veenzangers Mannenkoor een groot korengala in de Bethelkerk in Veenendaal.

Samen met het Christelijk Mannenkoor uit Hollandscheveld wordt een breed repertoire uit het spectrum van de mannenzang ten gehore gebracht. Van musical tot populair klassiek en van Christelijke liederen tot een Beatles medley. Judith Sportel, de ook in Veenendaal bekende sopraan zal de avond extra luister bijzetten, Jan Lenselink een virtuoos op de vleugel zal beide koren begeleiden. De algehele muzikale leiding is in handen van Jimco Zijlstra, dirigent van het Ritmeester-Veenzangers Mannenkoor

Het Christelijk Mannenkoor Hollandscheveld is in 1983 ontstaan uit het kerkkoor van de Gereformeerde kerk al daar. Het koor is in de jaren daarna gegroeid tot 60 leden en heeft zich als doel gesteld, het zingen van geestelijke liederen en ondersteuning te geven aan kerkdiensten in Hollandscheveld en directe omgeving. Ook meer profane liederen behoren tot het repertoire van het koor. Het koor staat onder leiding van dirigent Frank Kaman.

Het concert is zaterdag 26 oktober in de Bethelkerk, Spanjaardsgoed 7. Aanvang 20.00 uur. De kerkzaal gaat om 19.30 uur open.

Toegangsprijs: € 10,-. Voorverkoopadressen: Vivánt Edwin en Jeanet, Ronde Erf 18; Boekhandel Van Kooten, Zandstraat 143 en Priméra Van Walsem, Dr. S. De Bruïneplein 31. Kaarten zijn ook verkrijgbaar voor aanvang van het concert bij de ingang van de kerk

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden