Het jonge stel Gatsby en Asleigh verblijven een weekeinde in New York. Asleigh krijgt een unieke kans om de befaamde regisseur Roland Pollard voor haar schoolkrant te interviewen.
Het jonge stel Gatsby en Asleigh verblijven een weekeinde in New York. Asleigh krijgt een unieke kans om de befaamde regisseur Roland Pollard voor haar schoolkrant te interviewen. (Foto: Jessica Miglio)

A Rainy Day in New York en Blinded by the Light in Filmhuis Veenendaal

A Rainy Day in New York en Blinded by the Light in Filmhuis Veenendaal

Veenendaal - Op zaterdagavond 19 oktober om 20.00 uur staat de vijftigste film van regisseur Woody Allen op het programma. Het jonge stel Gatsby en Asleigh verblijven een weekeinde in New York. Asleigh krijgt een unieke kans om de befaamde regisseur Roland Pollard voor haar schoolkrant te interviewen.

De twee raken elkaar echter kwijt in de regenachtige stad, waarna ze hun eigen dingen beleven. Asleigh raakt in allerlei situaties verwikkeld met een regisseur, een scenarist en een bekend acteur. Woody Allen heeft willen aangeven hoe Hollywood met op een verkeerde manier met vrouwen omgaat.
De film Blinded by the Light verwijst naar het gelijknamige nummer van Bruce Springsteen. De film is het waargebeurde verhaal van Javed, een moslimjongen. Deze raakt gefascineerd door de muziek van Springsteen als hij een cassettebandje vindt. De muziek geeft vorm aan de gedachten die in het hoofd van de jongen rondspoken. Zondagmiddag 20 oktober om 14.30 uur is deze film te zien in filmzaal Spectrum.

Voor meer informatie en reserveringen:

www.filmhuisveenendaal.nl

Filmhuis Veenendaal, Kees Stipplein 72, 3901 TP Veenendaal

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden