Oefenen in spelvorm tijdens SneeuwFit-training.
Oefenen in spelvorm tijdens SneeuwFit-training. (Foto: Nico de Gouw)

SneeuwFit als voorbereiding op de wintersport

Nu de eerste sneeuw in de Alpen alweer gevallen is, start de skivereniging Gelderse Vallei met haar SneeuwFit-training. In gymzaal De Zoete Inval 6 in Veenendaal is op woensdag 30 oktober van 20.00 uur tot 21.00 uur de eerste lesavond.

Veenendaal - In SneeuwFit van de Nederlandse Skivereniging met allerlei conditie-, spier- en ski-imitatie-oefeningen kunnen wintersporters zich fysiek voorbereiden op hun ski-, snowboard- en langlaufvakantie. Overigens is dit oefenprogramma ook prima geschikt voor wandelaars in de sneeuw. De training in Veenendaal omvat 15 lesweken tot aan de voorjaarsschoolvakantie in februari. De afsluitende les is een praktijkuur in de sneeuw op een indoorskibaan. Er is een gratis proefles voor wie eerst kennis wil maken met SneeuwFit.

De skivereniging geeft ook op andere dagen SneeuwFit in Ede (dinsdag en donderdag) en Bennekom (maandagavond). Overdag is ook mogelijk, vanaf 1 november in Ede en vanaf 3 januari in Veenendaal. Een seizoen meedoen kan al vanaf 65 euro.

Meer informatie en aanmelden: Fenna Fleer, secretaris skivereniging Gelderse Vallei, tel. (0318) 641124, e-mail skigeldersevallei@hetnet.nl en via website www.skigeldersevallei.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden