Beautysalon beyoutiful 3e van nederland
Beautysalon beyoutiful 3e van nederland (Foto: Beyoutiful fotografie)

Renswoudse bruidsstyliste derde van Nederland

Chantal van Beautysalon beyoutiful uit Renswoude heeft met haar bedrijf de 3e prijs Zankyou International Wedding Awards 2019 in de categorie hair-and make-upartist gewonnen. Chantal verzorgt de styling van rond de 60 bruiden per jaar! Dat Beautysalon beyoutiful zich nu 3e van Nederland mag noemen is een bekroning op haar werk.

Renswoude - ZIWA word elk jaar gehouden in 14 landen en erkend uitmuntendheid en service aan bruiloft leveranciers. Dit jaar was een team van weddingprofessionals uit het hele land samengesteld om zo de winnaar bekend te maken. Alle genomineerde bedrijven voor deze Awards zijn beoordeeld door de vakjury op klantenreviews, portfolio en de professionele presentatie van het bedrijf. Hierbij werd gekeken naar social media kanalen en naar de website.

Deze award is niet de enige die deze jonge onderneemster op zak heeft, vorig jaar won zij namelijk ook de Zankyou International Wedding Awards 2018 en won zij de love award 2018. Momenteel is Chantal erg druk met het aannemen van nieuwe opdrachten voor 2020 en 2021 en ze is heel trots dat ze kan zeggen dat dit ook nu alweer een succes wordt. Als bruidshaarstyliste en visagiste maakt ze de mooiste versie van bruiden.

Meer informatie www.beautysalonbeyoutiful.nl

Meer berichten