Özcan Akyol, oftewel Eus, verzorgt de opening van De Nachtfabriek . (Foto: PR)
Özcan Akyol, oftewel Eus, verzorgt de opening van De Nachtfabriek . (Foto: PR) (Foto: )

Spetterende tweede editie van De Nachtfabriek

Veenendaal - Op zaterdag 9 november transformeert De Cultuurfabriek in De Nachtfabriek: een spetterende culturele uitgaansnacht voor 18+ met muziek, dans (vertel)optredens en meer. Net zoals vorig jaar belooft het een bijzondere en unieke avond te worden. Met als aftrap van de avond een optreden van de rebelse auteur, columnist en documentairemaker Özcan Akyol!

Dit jaar neemt Özcan Akyol, oftewel Eus, de opening van De Nachtfabriek voor zijn rekening met een cultureel pamflet. Daarna zorgt vinyl DJ Ella Red voor de soundtrack van een bijzondere uitgaansnacht.

Mutant Me

Ontdek tent-poëzie, film en dans, doe mee aan creatieve workshops, maak een bizarre fotocollage bij de installatie Mutant Me, of beleef een spannend moment in de lift.
De Nachtfabriek is een verrassende mix van een clubnacht gecombineerd met kunst, cultuur, literatuur, muziek en dans. Overal in het gebouw zijn pareltjes te ontdekken, maar ook buiten op het Kees Stipplein is het een feest.

Verzamelingen

Dompel je bijvoorbeeld onder in de bijzondere caravans vol bonte verzamelingen van kunstenaar Pet van de Luijtgaarden.

Koop je kaartje via www.denachtfabriek.nl of aan de servicebalie van De Cultuurfabriek. Voor de prijs van €15 krijgen bezoekers een welkomstdrankje en een festivalbandje die hen toegang geeft tot het volledige programma.

Open

De Nachtfabriek is open op zaterdag 9 november van 19.30-01.00 uur. Het programma op het Kees Stipplein duurt tot ca. 23.00 uur.

Voor De Nachtfabriek hebben initiatief- en Creatiefnemer Sanne Heymann en Bibliotheek Veenendaal de handen ineengeslagen.
De Nachtfabriek wordt mede mogelijk gemaakt door de Cultuurmakelaar, het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Fentener van Vlissingen Fonds.

Meer berichten