Back to the Bible werd op 25 september druk bezocht door ruim zestig jongvolwassenen.
Back to the Bible werd op 25 september druk bezocht door ruim zestig jongvolwassenen. (Foto: De Bruin)

16 oktober tweede editie Back to the Bible

Renswoude - Op woensdagavond 16 oktober staan de deuren van de Koepelkerk, Kerkstraat 3 in Renswoude, open voor alle twintigers en dertigers uit de regio. Met als titel ‘Back to the Bible’ is er die avond een informeel programma waarin het Bijbelboek Exodus centraal staat. Inloop is vanaf 19.45 uur, waarna de avond om 20.00 uur start. Rond 21.15 uur is de afsluiting met een hapje en een drankje. De toegang is gratis een aanmelden is niet nodig.

De avond is de tweede in een reeks van zes nieuwe avonden met een verrassend format voor twintigers en dertigers. Iedere avond is er een overview, een diepzinnige verbeelding en een persoonlijk verhaal bij telkens een ander Bijbelboek. Zo staat Back to the Bible voor het toegankelijk maken van de Bijbel en het verduidelijken ervan met levensechte verhalen.

De eerste avond werd druk bezocht door ruim zestig jongvolwassenen uit de regio. Daarmee is het een mooie opmars naar de tweede editie op 16 oktober aanstaande. Ds. A. Schroten zal die avond het programma starten. Na een overview vat hij het Bijbelboek Exodus samen in een enkele kerngedachte. Bernd Damme laat vervolgens een treffende verbeelding van die boodschap zien. Het persoonlijke verhaal wordt telkens door een andere spreker ingevuld. Op 16 oktober is Richard Cluistra te gast. De presentatie is in handen van Elianne Damme.

De volgende vier avonden zijn eveneens op een woensdagavond in de Koepelkerk, namelijk op 27 november, 15 januari, 12 februari en 18 maart. De avonden staan op zichzelf en kunnen daardoor ook los van elkaar bezocht worden.

Meer berichten