de Veenendaalse Harmonie Caecilia
de Veenendaalse Harmonie Caecilia (Foto: -)

115 jaar bestaan van Caecilia

Op 4 oktober was de Veenendaalse Harmonie Caecilia jarig. Dit jaar bestaat de vereniging 115 jaar. Ondanks de hoge leeftijd is de vereniging nog springlevend, dit bewijst het feestelijke jaar vol activiteiten.

Veenendaal - Voor de eerste grote activiteit zijn de voorbereidingen in volle gang. Een al lang gewenste samenwerking komt tot stand op zaterdag 30 november in de Petrakerk. Deze avond werken het harmonieorkest en de COV samen in ‘Missa Musica’. Het koor en orkest zullen onder andere de Missa Brevis, the Armed Man en I shall love but thee vertolken. Kaarten voor deze mooie samenwerking zijn via https://www.koopetickets.nl/cov te bestellen.

Op 14 maart zal het jubileumfeest plaatsvinden. Op deze dag wil de Veenendaalse Harmonie Caecilia haar verjaardag met leden én oud-leden vieren. Overdag is er een repetitie voor dit speciale gelegenheidsorkest met einde van de middag een afsluitend concert en borrel. Bent of kent u een oud-lid? U kunt zich vast melden via jubileumcommissiecaecilia@gmail.com, zodat u een uitnodiging voor dit evenement ontvangt.

Op 30 mei geeft de harmonie een groot concert in de Basiliek met Dennis. In de afgelopen jaren heeft Caecilia met verschillende grote artiesten mogen werken. Het orkest is dan ook erg blij dit jaar samen met de winnaar van the Voice of Holland te kunnen optreden. Dennis is onder andere groot fan van Frank Sinatra, Michael Bublé en Robbie Williams. Heeft u genoten van Dennis in the Voice? Kom dan zeker naar de Basiliek voor deze beleving

Meer berichten